Одштампајте ову страницу
четвртак, 07 јун 2012 23:58

Прилужје: Косовска полиција запленила пушку и алкохол

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
kps1Косовска полиција саопштила је данас да је у селу Прилужје приликом претреса породичне куће Д. С, осумњиченог за кријумчарење и неовлашћено поседовање оружја, заплењена једна пушка, 370 литара разног алкохола и документа о производњи алкохолних пића.
Полиција у Приштини саопштила је да је Одељење за истраживање економских злочина и корупције јутрос са Косовском полицијом по налогу суда у Вучитрну претресло кућу Србина Д.С. који је осумњичен за "кријумчарење роба, као и за неовлашћено
поседовање и коришћење оружја".
У саопштењу се наводи да су у јутрошњој акцији у селу Прилужје учествовали полиција, цариници и службеници из пореске администрације Косова уз надзор Еулекса.
Осумњиченог Д. С. полиција је, како се наводи, одвела у полицијску станицу у Вучитрну како би дао изјаву у вези са заплењеним оружјем, као и у вези са робом за коју се сумња да је шверцована.
Супруга осумњиченог Д. С. рекла је да су Припадници специјалне јединице РОСУ, Косовска полиција са псима, цариници и Еулекс данас дуже од четири сата претресали њихову породичну кућу у селу Прилужје, али да нису ништа нашли и да су јутрос после 10 сати отишли уз извињење.
Прочитано 2701 пута

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net

Сличне вести