Одштампајте ову страницу
уторак, 29 јануар 2019 11:45

Клокот: Полиција претресла кућу Властимира Богдановића

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

kps

Нетрпељивост међу Србима у општини Клокот све је већа. Од доласка на власт новог општинског руководства, на челу са Божидаром Дејановићем, подељено је на десетине отказних решења политичким неистомишљеницима или онима за које се сумња да имају било какве везе са бившим руководством.

Због притиска  власти који се спроводи над неистомишљеницима у селима општине Клокот-Врбовац, све су чешће табле са натписом "продајем кућу".

Канцеларија за Косово и Метохију и даље је без  реакција на збивања у овој општини, а данашњи догађај и додатно ће повећати страх код Срба у овом делу Косова и Метохије.

Косовска полиција је јутрос у Клокоту извришла претрес  српске куће, власника Властимира Богдановића, а претрес је обављен по судском налогу.

Властимир Богдановић је радник у Општини Клокот, а он сумња да је претрес извршен по пријави бившег председника Општине Клокот, Срећка Спасића, који је негиарао ове отужбе.

"Ја немам везе с тим, они су ти који раде за косовске службе. Шта су радили, шта су им обећавали ја то не знам, сада им се све то враћа. Ако га је неко пријавио то је Божидар Дејановић, градоначелник општине Клокот који годинама ради за косовску обавештајну агенцију. Друга је ствар што они спроводе терор над људима у општини Клокот, истерују људе с посла, рекетирају људе и узимају плате од система Косова", изјавио је Срећко Спасић за КИМ Радио.

Божидар Дејановић је председник Општине Клокот-Врбовац, који је на локалним косовским изборима у првом кругу  наступао као представник Групе грађана, а онда је изненада, неколико дана пред други круг подржан од стране "Српске листе"  и победио гласовима који су поштанским путем стигли из Београда, што код народа у овом делу Косова и Метохије изазива велику сумњу у регуларност истих.

Непотизмом који влада у Општини Клокот ових дана се баве и албански медији на Косову и Метохији, а на друштвеним мрежама су се појавили и платни спискови, на којима се виде имена људи који су родбински повезани, као и имена чланова уже породице председника општине.

 

 

Прочитано 5820 пута Промењено уторак, 29 јануар 2019 12:35

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net

Сличне вести