Одштампајте ову страницу
четвртак, 24 децембар 2015 20:21

Породица убијеног жандарма Стевана Синђелића тражи од државе истину о његовом убиству

Porodica sindjelic

Господине министре Стефановићу

2014. године наш понос, закопан је увијен у знамење исте оне државе за коју је страдао. Тога дана, Стеванов  син је изгубио оца, иако га није чак ни добро упознао, његова супруга је остала без човека кога је волела, а његови родитељи, брат и сестра су остали без свог поноса, а заједно са Стеваном је отишла и сва његова доброта и посвећеност својој држави.

15 месеци је прошло од погибије, тј.  мучког и за нас мистериозног убиства, нашега члана породице,  жандарма Стевана Синђелића, на линији која и данас раздваја Косово и Метохију где је и сам рођен и живео до 1999. године од Србије где је данас сахрањен.

15 месеци након његовог убиства, убица слободно шета, а Ви не желите да нам кажете његово име, јер сумњамо да прави извештај о његовом убиству стоји у неком од тајних бункера МУП-а Србије.

Шта сте урадили да се убица пронађе? - Ништа, ни прстом нисте мрднули.

Изгледа сте преокупирани убицама, неког тамо Милана Бека, мафијашким аферама и бројним проневерама, као и разним политичким сплеткарењима, који су очигледно приоритет ове државе у односу на убијеног жандарма који је свој живот дао бранећи ту исту државу, тамо где се и данас гине за Србију.

Неустрашиви Стеван се није плашио да изађе на мегдан онима који су крали српску шуму, али метак који је га је погодио у потиљак док је грудима ишао према шумокрадицама, рађа сумњу у званичну верзију његовога убиства.

О Стевановој смрти причате лажи, а кријете истину, иако сумњамо (знамо) да постоје докази о убиству Стевана Синђелића.

Зашто надлежна господа и његови саборци из Жандармерије нису нашли за сходно да још једном после Стеванове смрти посете његову породицу? - Ваљда зато што се боје праве истине.

Стеван Синђелић има породицу. Има сина, супругу, оца, мајку, брата и сестру. Они ће се борити да се истина сазна и да Србија зна зашто и због чега је Стеван убијен с' леђа, право у потиљак из близине, а не од шумокрадица као што се наводи у некаквом извештају који је преко медија објављен и предочен целој Србији.

На који начин је држава за коју је Ствеан дао свој живот помогла његовој породици? - Ништа, нико их није питао, да ли је Стевановој породици потребна помоћ.

Господине Стефановићу, зашто је Стеванов отац у Вашем кабинету наишао на негостопримство и зашто му није заказан састанак са Вама? - Можда зато што кријете истину или је истина о овом случају забрањена.

Стеванов отац је полицајац у пензији, школован за посао који је часно обављао, и као човек од знања, желео је само нека објашења о нелогичности у извештају о убиству његовог сина са којим се и данас поноси.

Иако су нашу кућу посећивали новинари из дневних листова попут "Блица", и од нас су сазнали све што је требало, ипак наши вапаји нису изашли у јавност, што значи да у случају убиства нашега Стевана постоји цензура медија.

Молимо новинаре да преузму овај текст и помогну у разоткривању истине о убиству нашега члана породице који је страдао бранећи српски народ и Србију.

Извор: Facebook профил породице Синђелић (Стеван Синђелић - Срце хероја заувек живи, не могу да га убију)

 

Прочитано 5562 пута Промењено четвртак, 24 децембар 2015 21:09