Одштампајте ову страницу
понедељак, 28 јун 2010 23:52

Косовска Митровица: Каменовани мотоциклисти

Написао Извор: КИМ Радио
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
bajkeriЧетворица мотоциклиста повређена су приликом одласка и повратка са Газиместана, у јужном делу Косовске Митровице, када су гађани каменицама.
У јужном делу Косовске Митровице живе искључиво Албанци, а представници Косовске полицијске службе потврдили су Контакт плус радију да се овај инцидент догодио.
Командир северне полицијске станице Милија Милошевић изјавио је, позивајући се на мотоциклисте који су били у колони, да су четворица мотоциклиста повређена од којих је један затражио помоћ у митровачкој болници.
"Два одвојена инцидента су се догодила у јужном делу Митровице приликом одласка и повратка са Газиместана. Том приликом једно лице је задобило повреде вилице и налази се у митровачкој болници", казао је Милошевић.
Милић Радевић председник "Харли Дејвидсон" клуба Србије казао је Контакт плус радију да је овај инцидент јасан показатељ да је "Косово безбедно неуређен простор".
Протекла два дана у Косовској Митровици боравило је око 1.500 бајкера у оквиру четврте Бајк рок мисије, која је имала међународни карактер и у којој су, поред мотоциклиста из Србије, учествовали и мотоциклисти из Француске, Аустрије, Аустралије, Црне Горе, Македоније и Републике Српске.
Они су данас посетили Газиместан где је одржана централна прослава Видовдана на Косову и Метохији, а око 15 сати су из Косовске Митровице кренули пут административног прелаза Јариње ка централној Србији.

Прочитано 2157 пута