Одштампајте ову страницу
среда, 26 јануар 2011 19:33

Европа признала да је створила пропалу творевину Косово коју воде гангстери

Написао Извор: Блиц
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
parlam_skupstina_evrope“Европа је створила пропалу државу Косово коју воде гангстери и криминалци”, рекао је јуче за “Блиц” Мајк Хенкок, посланик британских Либералних демократа одмах након говора у Парламентарној скупштини Савета Европе, која је јуче усвојила резолуцију којом се захтева међународна истрага за трговину органима на Косову.
Дик Марти јуче пред посланицима Парламентарне скупштине Савета Европе
“Био је то велики дан за Савет Европе, дан за потврду њеног моралног кредибилитета и сатисфакција Србији, која је често била црно-белом техником лоше бојена. Овом одлуком отворено је велико ново поглавље истраживања мрачних делова историје - за велику моралну победу”, рекао је Драгољуб Мићуновић, председник српске делегације у Стразбуру за “Блиц”.
Није било лако донети одлуку о усвајању резолуције којом се тражи истрага о гнусним злочинима ОВК, укључујући и самог Хашима Тачија, актуелног косовског премијера, доскорашњег хероја стварања независне државе. Утолико Мићуновић сматра већом ову „изванредну победу људских права и хуманости“ која је резултирала усвајањем резолуције огромном већином са 196 гласова за и 17 против.

Прочитано 3346 пута