Одштампајте ову страницу
понедељак, 14 новембар 2011 22:23

Убице Србина још непознате

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
kps4РТС: Косовској полицији још увек није познат осумњичени за убиство једног и рањавање двојице Срба у северном делу Косовске Митровице, изјавио портпарол Косовске полицијске службе Бесим Хоти.

Регионални портпарол Косовске полицијске службе (КПС) Бесим Хоти изјавио је да косовској полицији још увек није познат осумњичени за убиство једног и рањавање двојице Срба у северном делу Косовске Митровице.

Хоти је рекао агенцији Танјуг да, током викенда, полиција није дошла до нових детаља о том случају, у којем је прошле среде у насељу Брђани у северном делу Косовске Митровице убијен један а рањена двојица Срба.

Седам особа је до сада дало изјаве у својству сведока и исто толико кућа је претресено, али нико још није осумњичен за то убиство и покушај убиства.

После тог инцидента, у мешовитим срединама у северном делу Митровице, у којима поред Срба живе и Албанци, појачано је присуство припадника КПС-а.

У инциденту у Брђанима убијен је Саво Мојсић, а рањени су Вељко Ђорђевић и Радош Вукићевић. Пре тога догађаја, исте вечери, у тучи је повређен Дејан Вукомановић.

Прочитано 3799 пута

Последње додато од kosmet.net