Одштампајте ову страницу
понедељак, 07 децембар 2015 08:56

Пуцњава у Гораждевцу. Терористи оскрнавили споменик невино страдалој деци!

Написао
Оцените овај чланак
(2 Гласова)

gorazdevac spomenik

Јутрос око 3 часова, у Гораждевцу је пуцано на српске куће и споменик у центру села који је подигнут српским жртвама, албанског терора  и жртвама Нато агресије.

У терористичком чину непознатих нападача пуцано је на кућу породице Саше Петровић, запаљена је  продавница породице Вукашиновић, аутомобил Србољуба Колашинца и оскрнављен споменик жртвама ранијих терористичких напада. Међу именима страдалих у Нато агресији,  на споменику су имена и слике убијене деце на реци Бистрици 2003. године.

Један од највећих злочина над Србима на Косову и Метохији након 1999. године догодио се 13. августа 2003.  године у Гораждевцу на реци Бистрици. Убијена су деца  Иван Јововић и Пантелија Дакић из аутоматског оружја док су се купали у Бистрици, а њихови другови Богдан Букумирић (14), Марко Богићевић (12), Драгана Србљак (13) и Ђорђе Угреновић (20) су тада тешко рањени.


Косовски потрали на албанском језику нису пренели вест о терористичком нападу на Србе у Гораждевцу.

 

 

Прочитано 4873 пута Промењено понедељак, 07 децембар 2015 10:08

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net

Сличне вести