Одштампајте ову страницу
среда, 03 октобар 2018 08:10

Када жртва постане џелат - КПС ухапсила младића који се бранио од насртаја групе Албанаца.

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

kps1

Да ли је косовска полиција заиста неспособна да заштити Србе на Косову и Метохији или је наредба да то не чине? По свему судећи, ипак је ово друго, јер и оно мало Срба који подигну руке само да би се одбранили од албанских песница, бивају приведени и против њих се спроводи кривична процедура по косовским законима, а не ретко на њих крену специјалне јединице КПС-а.

На лавину напада на Србе и српску имовину на Косову и Метохији, косовске али и безбедносне службе међународне заједнице ћуте већ две деценије.
Када Србе нападну Албанци нико не реагује, али када Србин крене да се брани, одмах наиђе на бруталну реакцију косовске полиције. На овај начин косовске власти и они из међународне заједнице дају одрешене руке Албанцима да неометано нападају Србе, што је  сада већ годинама постала пракса.
Тако је синоћ у Ораховцу ухапшен Никола Матић, младић српске националности, који је покушао да заштити српске основце, од групе Албанаца, која их данима  организовано малтретира.
Након пријаве Албанаца, жртва је постала џелат.
Косовска полиција је муњевито реаговала и привела српског младића, који је у полицији боравио неколико сати, након чега је пуштен на слободу, али ће против њега највероватније бити поднета кривична пријава.
Мештани Ораховца и сви Срби на Косову и Метохији забринути су за безбедност, с' обзиром на све учесталије и оркестриране нападе на Србе и српску имовину.

Како је могуће да КПС, КФОР, ЕУЛЕКС, УНМИК, иако су у великом броју присутни на Косову и Метохији, никада нису ухапсили ниједног нападача на Србе на, али јесу голоруке Србе који се бране од албанских песница?

Само у овој недељи у селу Грабац код Клине непознати починиоци  насрнули су на петнаест српских повратничких кућа, а нападнуте су две старије жене.
У селима Косовског поморавља запаљен је кукуруз на њиви породици Гогић у Доњој Будриги.
У септембру месецу у Новом Брду је из штала однето десетак крава.

И овај напад биће само још један у низу који ће уредно бити евидентиран.

Прочитано 4440 пута Промењено среда, 03 октобар 2018 08:39

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net

Сличне вести