Одштампајте ову страницу
понедељак, 23 април 2012 20:47

КИМ Радио: Арсић и Живић пуштени из притвора

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
goran arsicНакон задржавања од 48 сати данас су из притвора пуштени начелник Косовског округа Горан Арсић и секретар Црвеног крста у Липљану Новица Живић, сазнаје КИМ радио.
Адвокат Живојин Јокановић изјавио је за КИМ радио да тужилац Општинског суда у Приштини није поднео захтев за продужење притвора Арсићу и Живићу, тако да су обојица пуштени из притвора данас нешто после 14х. 
“Обојици је укинут притвор, пуштени су кући. Шта ће се даље са њима дешавати одлучиће тужилац. Данас је тужилац схватио да нема разлога да их држи у притвору”, рекао је Јокановић.
Он додаје да остаје да се види да ли ће тужилац наставити или у потпуности одустати од процеса против ове двојице Срба које је косовска полиција лишила слободе у суботу послеподне у селу Старо Грацко у општини Липљан.
Разлог за њихово привођење, како је саопштено из полиције, је пријава неких особа које су рекле да их је начелник Косовског округа уцењивао да изађу на изборе у Србији 6. маја.
Прочитано 2962 пута Промењено понедељак, 23 април 2012 20:49

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net

Сличне вести